17.90 лв.

Blue Exorcist vol. 1

Отгледан от Отец Фуджимото, известен екзорсист, Рин Окумура никога не е познавал истинският си баща. Един ден съдбовен спор с Отец Фуджимото принуждава Рин да се изправи пред ужасната истина – кръвта на демона Сатана тече във вените Рин! Рин се заклева да победи Сатана, но да направи това означава да влезе в мистериозната True Cross академия и да стане екзорсист. Ще успее ли Рин да се бори с демони и да запази адската си кръвна линия в тайна? Няма да бъде лесно, особено когато извади меча на баща си, който освобождава демоничната сила унего!

Категории: ,

Изчерпан

Отзиви

  1. Борис (потвърден клиент)

    Препоръчвам на всеки който е фен на фантастичния екшън и цени хубавите рисунки на една манга. Историята се развива в днешно време и главният е син демон и то не кой да е демон…

  2. Борис (потвърден клиент)

    Препоръчвам на всеки който е фен на фантастичния екшън и цени хубавите рисунки на една манга. Историята се развива в днешно време и главният е син демон и то не кой да е демон, а самата Сатана.

Добавяне на отзив

detail product

    No detail information

about the author

Author

Историята: Япония в началото на 70-те години на миналия век. Масаки Учино е в ролята на Ясу Ичикава, мъж, който изгубва при трагичен инцидент своята съпруга. Отраснал без родители, лишен от образование, в тези трудни години след края на Втората световна война, опитвайки се да превъзмогне огромната мъка, Ясу ще отгледа сам своя син Акира (Такеру Сато). Една история, която ще ни представи трудностите, които преодоляват двамата мъже, както и техните радостни и щастливи моменти. Tonbi е адаптация по отличения с първа награда през 2008 г. роман на Кийоши Шигемацу.